LA SRA TOMASA

DIVENDRES 11 OCTUBRE // 21:30 // STROIKA

ENTRADA ANT 13€ ' TAQ 16€
LA SRA TOMASA + MANUDIGITAL + LÁGRIMAS DE SANGRE


Barcelona va ser la ciutat que va veure com sorgia La Sra Tomasa, una proposta musical trencadora per la seva particular barreja d’estils, incapaç de deixar-nos indiferents. Banda formada per Pau Lobo, Santi Longarón, Marc Soto, Alberto Limiñana, Jordi Sanz, Gerard Williams i Pablo Domínguez. Una banda que té la música fusió per bandera i que s’encontra en constant evolució. Una banda amb una forta influència de ritmes llatins guarnits amb sons mes urbans com son el Reggae o el Hip hop, acompanyats d’una dosis de música electrónica. Aquesta és la recepta de La Sra. Tomasa. Recepta que es complementa amb uns directes que t’atrapen des de la primera cançó.

Tot un procés que es reflexa en el seu darrer àlbum, “Nuestra Clave”, en el que han donat un pas més en tots els àmbits: a nivell de missatge, de so i de producció. Un treball de fons que els ha portat per més de nou països, trencant qualsevol tipus de barrera lingüística i sonora. Un treball que ha donat pas al seu espectacle “Nuestra Clave 2.0”, en el que aprofiten per recollir cançons d’aquest segon àlbum, a més de recordar alguns dels seus singles de les anomenades Live Sessions.

A nivell internacional, La Sra. Tomasa ha recorregut tota Europa, passant per festivals de renom internacional com són Sziget (HU), Pole Pole (BE), Mare de Agosto (PT) o Kokopelli (BE) entre molts altres.