CELIAVILA.jpg

CÈLIA VILA

DV 05 OCTUBRE / 23:30 / VOILÀ


La Cèlia Vila és una noia de 21 anys que viu en un poble molt tranquil, Calders (al Moianès). La seva intenció és que la veu, acompanyada de la guitarra, pugui fer sentir a la gent com a casa quan l’escolti. La música és una part molt important de la seva vida, essencial. Va començar llenguatge musical als 6 anys, va realitzar quatre o cinc anys de cant i 7 anys de violoncel. Durant dos anys va fer classes de guitarra però ha continuat aprenent-ne de forma autodidacta.

El repertori és molt divers i canviant, escull aquelles amb les quals gaudeix, aquelles que són especials per ella, per un motiu o per un altre. Cada concert, cada lloc és diferent. Les cançons que són més especials per la Cèlia i alhora les que ha tocat des del primer dia que va començar a cantar en públic, són: “Hallelujah” del Leonard Cohen i “Jueves”. A nivell musical, el 2017 va ser l’any en el qual s’ha iniciat en el procés de composició, i, en conseqüència, el repertori dels concerts ha variat.

Últimament, es promociona per Instagram i per Facebook, ja que són dues xarxes socials on arribes a molta gent i és una forma de donar-se a conèixer i promocionar-se.