FIRE WARRIORS

DS 08 || de 12:00 a 20:00 || Parc de la Seu
Gratuït


INSTRÒNIKS + THE RIGODONIANS + FIRE WARRIORS + REBELMADIAQ
Powered and hosted by Rebelmadiaq artisanal sound system

Els ingredients de la jornada musical i popular al Parc de la Seu seran Instròniks (luthiers d’instruments electrònics del sXXI al servei dels més xics), la volta al món en 80 vinils de Rigodonians i les seleccions de música jamaicana dels osonencs Fire Warriors. El sound system artesanal de RebelMadiaq Sound, inaugurat per a l’ocasió, posarà el poder sònic!

FIRE WARRIORS

Fire Warriors és un sound jove. Va ser fundat al 2003 per en Xasty, B-yoki, Tomahawk, Mr. Panda i Kiko dels Hostalets de Balenyà (Vic), Barcelona.

Des del començament F.W es dedica a difondre i promoure la musica jamaicana. Van anar organitzant i punxant en algunes festes a la seva comarca, Osona, coneguda per tots els fans de la musica reggae de tot l'estat, per ser el primer lloc de Espanya que va tenir un gran festival de musica reggae anomenat “U-Zona Reggae”.

El Gener de 2006 van guanyar el II BCN 45's Soundclash, després d'això ells van començar a punxar per tot arreu, va ser l'inici d'una nova època pel sound.

Han compartit escenari amb artistes com Skatalites, Max Romeo, Queen Ifrica, Junior Kelly, General Degree, Elephant Man i molts més. També han compartit plats amb sounds i selectors com Killamanjaro, Mighty Crown, L.P. Intl, Stone Love...només per nombrar-ne alguns.

Actualment Fire Warriors és el sound de l'estat que ha anat a més "sound clash" ( guerra musical ). 12 fins avui.

Victòries: II BCN 45's Soundclash (2k6), Bassline Cup V.S. High Light (2k8), Bassline Cup V.S. Urtica (2k8), Kingstone Clash (2k8, St Pölten, Austria). Málaga Tag Team Clash - Bcn Vs. Madrid - (2011, alongside Urtica Sound ), Mossega la pols Clash 2013.

Si tens la oportunitat de veure'ls punxar, no t'ho perdis! Perquè sempre porten el foc a cada sessió, aquest sound és diferent a la resta, pura vibració corre per l'aire sempre que ells punxen.